Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Θα ήθελα να συγχαρώ τη κυβέρνηση που κατάφερε αυτό που δεν κατάφεραν εδώ και εκατοντάδες χρόνια όλοι οι εχθροί μας. Εξαφανίσατε κύριοι κάθε έννοια κοινωνικού ιστού, κάθε έννοια αλληλεγγύης, κάθε έννοια φιλοπατρίας. Σας αξίζουν συγχαρητήρια. Σαν αποτέλεσμα των προσπαθειών σας, σας δηλώνω υπεύθυνα:
1. Σε περίπτωση θερμού επεισοδίου με τη φίλη και γείτονα Τουρκία, μη διανοηθείτε να με καλέσετε επίστρατο. Εχθρός μου πλέον δεν είναι η τουρκία, αλλά εσείς. Η Τουρκία δε μου πήρε τους μισθούς, ούτε με βάζει να πληρώνω ενοίκιο για να μένω στο σπίτι μου, που δε το έκλεψα, όπως εσείς τις βίλες και τις πισίνες σας. Αν δεν κάνω λάθος εσείς χορεύετε με τον Τζέμ και εσείς κάνετε κουμπαριές με τον Ερντογάν. Η Τουρκία το φόρο της δεκάτης είχε και αναστενάζαμε 400 χρόνια. Με εσάς τι πρέπει να κάνουμε;
2. Σε περίπτωση που τα Σκόπια αναγνωριστούν ως Μακεδονία, μη με καλέσετε ούτε στα όπλα ούτε καν για διαδηλώσεις. Εσείς έχετε πουλήσει τα πάντα το όνομα σας πείραξε; Ας διαμαρτυρηθούν οι Παοκτσήδες και κάθε ομάδα που πληρώνει χιλιάδες ευρώ σε σκοπιανούς αθλητές για να προκαλούν. Εμένα δε με χρειάζεστε. Άσε που η Θεσσαλονίκη τότε μπορεί να ήταν και πρωτεύουσα.
3. Σε περίπτωση θερμού επεισοδίου στην κύπρο ισχύει η υπεύθυνη δήλωση 1. Τι δουλειά έχουμε στην κύπρο. Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους, ας κάνουμε και εμείς τη δική μας. Άλλωστε τα έχουν τακιμιάσει με τους ισραηλινούς.
4. Τα ίδια ισχύουν και σε περίπτωση προβοκάτσιας στη θράκη. Άλλωστε εσείς τους έχετε αφήσει λυμένους να κάνουν ό,τι γουστάρουν οι πράκτορες του τουρκικού προξενείου.
Δυστυχώς δεν σας έχει αγγίξει ο στίχος
Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο, και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει.
ΥΓ: Δυστυχώς και το στράτευμα το έχετε κάνει δημόσιο και ο νωόν νωείτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου