Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ

Προς τα εκεί ολοταχώς πάμε με τους δοσίλογους που ψηφίσαμε να μας κυβερνήσουν. Η κυβέρνηση Τσολάκογλου πιο καλή και φερέγγυα ήταν από τον Μπένυ Χίλ, τον GAP και όλη την συμμορία. Ο μουστάκιας, που ο θεός να το κάνει μουστάκι, πιο πολύ με κοπριά πάνω από το χείλος μοιάζει, έχει βαλθεί να πάρει από τον κοσμάκη τα πάντα. Να έκτακτες εισφορές, να τέλος ακινήτων, δώσε κόσμε... Μέχρι και ο πατέρας του, που είναι ο κύριος υπεύθυνος για το χάλι της χώρας καλύτερος θα ήταν.
Αλλά θα του δώσω ένα δίκιο. Λεφτά υπάρχουν. Είναι η βίλα στο Καστρί, η βίλα της Αγράμπελης, οι βίλες και τα λούσα των υπουργών και βουλευτών. Αυτά ας ξεριζωθούν πρώτα και τα λέμε. Όσοι τον ψηφίσατε δώστε μια μούντζα στον εαυτό σας και πείτε πως τα κατάφερε ο μπαγάσας και σας ξεγέλασε. Αλλά γιος του αρχιψευταρά δεν είναι; Μια ζωή το ΠΑΣΟΚ έπαιρνε εκλογές λέγοντας ψέμματα στον ελληνικό λαό. Και αυτοί οι μπούφοι το ξαναψήφιζαν. Αλλά πλέον ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Αν έχουν τα κότσια τα κανάλια ας κάνουν ένα γκάλοπ για το ποια ήταν η καλύτερη διακυβέρνηση της Ελλάδας, αλλά ας βάλουν μέσα και την δικτατορία. Η μόνη περίοδος που το κράτος έκανε έργα και δε χρωστούσε πουθενά, οι αγρότες πήραν τρακτέρ, σβήστηκαν τα χρέη και έγιναν δρόμοι που είναι σε λειτουργία ακόμη και σήμερα. Το μόνο κακό; Ότι δεν μπορούσες να ακούσεις Θοδωράκη. Ε και; Προσωπικά δε μου αρέσει...
Αλλά θέλαμε δημοκρατία. για να τρώνε οι 300 αντί να πεθαίνουν φτωχοί οι συνταγματάρχες. Ας δούμε τα πόθεν έσχες όλων. Οι μόνοι που δε βγήκαν πλούσιοι είναι οι συνταγματάρχες. Όλοι οι άλλοι έχουν κάνει βίλες, γιοτ, λογαριασμούς τρελούς. Αυτή είναι η αλήθεια και σε όποιον αρέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου