Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Που είσαι εσύ ο ψηλός με την κοπριά στο πάνω χείλος. Πάρε τα κόκαλα του πατέρα και του παππού σου, που μολύνουν τα άγια χώματα της Ελλάδας και άντε στα τσακίδια. Πάνε στην ξώγαμη στη Σουηδία, πάνε στην πατρίδα σου την Αμερική, πάνε στο διάολο και ακόμα παραπέρα και πάρε και τα πρασινοκούταβα που σε ακολουθούν και άδειασέ μας τη γωνιά. Μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα χωρίς εσάς. Πάλι μέτρα, μειώσεις μισθών, συντάξεων. Βάλατε τον κόσμο να πάρει δάνεια από τις εβραιοτράπεζες και τώρα του κόβετε τους μισθούς. Βάλατε τον κόσμο στο τριπάκι ότι είναι ισχυρός με ισχυρό νόμισμα τη στιγμή που δεν παράγει τίποτα και μας φοβερίζετε με τη χρεοκοπία. Άντε ρε να χρεοκοπήσουμε να τελειώνει το παραμύθι. Ας ξαναγυρίσουμε στη δραχμή. Τι θα χάσουμε; Δε θα μπορούμε να πάρουμε το τελευταίο κινητό και αυτοκίνητο που παράγεται σε Γερμανία και Ιαπωνία; Μη σώσει και τα πάρουμε. Δε θα μπορούμε να ψωνίζουμε Αρμάνι και Λουί βιττόν; Ας τα βάλουν στον πάτο τους, χεστήκαμε αν θα τα ψωνίζουμε ή όχι.
Επιτέλους ρε μπούφοι. Ξεκινήστε να στηρίζετε ελληνική προιόντα. Αρκετά με τα ξένα. Πρέπει να αγοράσεις πατάτες Αιγύπτου; Πάρε Νευροκοπίου. Πρέπει να πάρεις ουίσκι; Πάρε ούζο, που κάνει και καλύτερο κεφάλι. Πρέπει να πάρεις λουκάνικα βρουστ μονάχου; Ας τα βάλει εκεί που ξέρει η Μέρκελ. Πάρε χωριάτικο λουκάνικο Τρικάλων που μυρίζει και καλύτερα. Επιτέλους εμπάργκο στα ξένα προιόντα. Ας τους δείξουμε τι σημαίνει ελληνική τσαπού.
Αλλά τι ζητάω. Εμείς το μυαλό μας στο facebook να κάνουμε like και μαλακίες. Να περιμένουμε τα μαλακοσήριαλ του αντέννα με τις τουρκικές παπαριές. Έχουν βάλει άχυρο στο μυαλό μας και εμείς εκεί... το μασάμε.
Άντε Γιωργάκη πάρε τη γυναικούλα σου, πάρε το Μπένυ Χιλ και τη λοιπή κουστωδία και στα τσακίδια. Χωρίς κυβέρνηση να ήμασταν θα είχαμε λιγότερο χρέος. Αλλά λεφτά υπάρχουν, πράγματι υπάρχουν αλλά είστε τόσο δυσκίνητοι από το πάχος που έχει κολλήσει στον εγκέφαλό σας και δεν έχετε βγει από το καβούκι σας και δεν έχετε καμία εικόνα του τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Πάτε πάλι να τα πάρετε από τους μαλάκες τους μισθωτούς που τα δηλώνουν όλα και αφήνετε τη φοροδιαφυγή να κάνει πάρτι. Πήγατε σε κανένα μπιτς μπαρ για να δείτε πόσες αποδείξεις κόβουν; Ειδικά σε ξένους χαρτάκι δεν υπάρχει. Πήγατε ποτέ να αγοράσετε χρυσό κόσμημα; Όχι στέλνετε τους οδηγούς σας. Όποιος έχει πάει σε χρυσοχοείο ξέρει τι συμβαίνει. Πας να αγοράσεις βαφτιστικό σταυρό και σου λέει 600 ευρώ αλλά χωρίς απόδειξη πάρε τον 450. Αλλά εσείς κοιμάστε. Πιάνει κανείς τη φοροδιαφυγή σε μπαρ και μπουζούκια; Που... τζιζ κάνει εκεί. Εκεί είναι άβατο. Που να μπλέκεις τώρα με μαφίες...
Αλλά είστε τόσο μα τόσο ανίκανοι που δε μπορείτε να σκεφτείτε ούτε απλά πράγματα που σκέφτεται ο κοσμάκης. ΕΡΤ. Πάνε οι απεσταλμένοι του χρεοκοπημένου ελληνικού καναλιού να κάνουν περιγραφή ματς από Λιθουανία. Και βάλε αεροπορικά, διαμονές, εκτός έδρας. Γιατί ρε μεγάλε; Ας κάνουν περιγραφή από τα στούντιο. Πρέπει να πάνε εκεί; Εδώ κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι και στέλνουμε ανταποκριτές στα πέρατα της γης.
Αλλά είπαμε. Είστε επιεικώς ανίκανοι. Μειώνετε μισθούς και συντάξεις. Μειώστε ρε λαμόγια του κερατά και τον αριθμό των βουλευτών. Γιατί να είστε 300; Ποιοι είστε τα παλικάρια του Λεωνίδα; 1 βουλευτής ανά νομό και πάλι πολύς είναι.
Δημόσια έσοδα. Άμεση δήμευση περιουσιών και ταχύτατη εκποίηση όσων εμπόρνω ναρκωτικών, λαθρομεταναστών και διακινητών πιάνονται. Μετέφρες λαθρομετανάστες; Δήμευση περιουσίας και πλεοιστηριασμός των περιουσιακών σου στοιχείων. Αλλά άμεσα εντός 48 ωρών. Σε εξευτελιστικές τιμές; Σε εξευτελιστικές, δε με νοιάζει πάλι κάτι θα μαζευτεί. έμπορος ναρκωτικών; Ό,τι έχει και δεν έχει, ό,τι κατάσχεται στα ταμεία. Ούτε δικαιώματα σε προσφυγές και εφέσεις και λοιπές δικηγορικές μαλακίες. Αλλά που μυαλό.
Έσοδα από κλήσεις. Ειδικά οι κλήσεις στα αμάξια με ξένες πινακίδες δεν πληρώνονται ποτέ. Δεν υπάρχουν στοιχεία και δεν μπορεί καμία υπηρεσία να τους βρεί. Πώς μπορεί ρε λαμόγια να σε βρεί η Γερμανική, Ιταλική, ακόμη και η βουλγάρικη αστυνομία πριν βγεις από τη χώρα και αναγκάζεσαι να το πληρώσεις και εδώ δεν μπορεί να γίνει. Μα πολύ απλά γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται. Και μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ.
Αυτά τα ολίγα. Τα είπα και ξέσπασα. Και μεταξύ μας. Αν άκουγα ερπύστριες το βράδυ, ε δε θα με χαλούσε και πολύ. Έτσι κι αλλιώς είμαστε υπό κατοχή.
Αμυντικές δαπάνες. Δανειζόμαστε για να αγοράζουμε γερμανικά όπλα. Δηλαδή τους τα δίνουμε πίσω και έχουμε να πληρώσουμε και τόκους. Πάψτε άμεσα τις αμυντικές δαπάνες να δώ τι θα τα κάνουν τα υποβρύχια τους που γέρνουν. Αλήθεια τώρα που το θυμήθηκα θα μπει κανείς γι' αυτά φυλακή; Μπά... Μεταξύ σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου