Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΨΕΥΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Η αλητεία του ΠΑΣΟΚ δεν έχει όρια. Το σχέδιο βουλγαροποίησης της Ελλάδος συνεχίζεται κανονικά και με μεγάλη επιτυχία. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πλέον αξιωματικοί όπως το 67. Ναι αυτή είναι η αλήθεια και σε όποιον αρέσει. Θέλαμε δημοκρατία. Πάρτε τη να τη χαίρεστε. Με τα 1100 ευρώ μεικτά (ΠΕ ενιαίο μισθολόγιο) δηλαδή κανα 880 καθαρά να δω τι θα πρωτοπληρώνετε. Το δάνειο; Το χαράτσι στα ακίνητα; τις έκτακτες εισφορές; Τους φόρους που θα προκύψουν με το αφορολόγητο στα 5000 ευρώ; Αλλά καλά τα κατάφεραν οι σοσια-ληστές. Όλα σχεδιασμένα και ο λαός ως συνήθως να βλέπει μαλακοσίρηαλ στη τηλεόραση. Πρώτα απ' όλα κατάργησαν τη σύνδεση μισθού με τα δώρα. Έτσι και να αυξήσουν τώρα το βασικό δεν αυξάνουν τα δώρα. Πάρτε 1000 ευρώ μεικτά για Χριστούγεννα Πάσχα καλοκαίρι και σε καλή μεριά. Άλλο ψέμα ότι αυξάνουν το βασικό. Ναι τον αυξάνουν, αλλά καταργούν και τα επιδόματα. Στο σύνολο μείον το ταμείο. Αλλά ο Μπένυ δεν αναφέρει τίποτα. Επέρεται ότι δεν θα υπάρχουν αλλαγές στο μεγαλύτερο μέρος των υπαλλήλων. Μόλις πάρουν το μισθό Νοεμβρίου οι υπάλληλοι τότε θα καταλάβουν ότι ο Πινόκιο που έχουμε για υπουργό τους έλεγε ψέμματα, Απλά αντί να μεγαλώνει η μύτη του μεγαλώνει το θράσος του.
Θέλουνε και γυμναστήριο και χαμάμ οι άθλιοι της βουλής. Κρέμασμα και τουφεκισμό θέλουν. Μια υπόσχεση βαρυσήμαντη έδωσε ο Μπένυ Χιλ. Ότι θα δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των φοροφυγάδων. Που είναι ρε Πινόκιο; Το ξέχασες; Και μη μας κουράζεις με Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και μαλακίες. Αν είχες καρύδια θα το έκανες και οι Έλληνες θα σου έλεγαν και μπράβο. Αλλά που κότσια.
Λοιπόν κύριοι της βουλής για να τελειώνουμε. Σας βαρέθηκα και δε σας πιστεύω. Χίλιες φορές καλύτερα να είχαμε δικτατορία πιο καλά θα ήμασταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου