Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

REVOLUTION?

Τι έγινε ρε παιδιά; Σηκωθήκαμε από τον καναπέ; Και πάνω που νόμιζα ότι μόνο για ομάδες ξέρουμε να κάνουμε πορείες. Και κοίτα να δεις μοναδικέ μου αναγνώστη που βγήκα αληθινός. Και εξηγούμαι δια να μην παρεξηγούμαι. Στις 10 Μαΐου έγραφα αυτολεξεί "Αλλά προσέξτε γιατί ο αναβρασμός των αραβικών χωρών δεν είναι πολύ μακριά και ένας απελπισμένος λαός δεν έχει τίποτα να χάσει." Και βγήκα αληθινός μετά από μερικές μέρες. Ρε δε ζητούσα και κανένα κασόνι λίρες; Ώρα είναι να νομίζει και κανένα FBI ότι κρύβομαι πίσω από τον αυθόρμητο αυτό ξεσηκωμό.
Ξεσηκωμός ο οποίος κρίνεται επιτυχημένος για πολλούς λόγους. Πρώτος, είναι ακομμάτιστος. Κανένα κόμμα, καμία οργάνωση, συνδικαλιστική ή άλλη δεν μπορεί να τον καπηλευθεί, γι' αυτό και έχει επιτύχει. Και το σημαντικότερο δεν έχουν δημιουργηθεί έκτροπα. Λείπουν οι γνωστοί άγνωστοι μπαχαλάκηδες, όλοι κάτοικοι ακριβών προαστίων και με γονείς μέλη του συστήματος. άλλωστε είμαι σίγουρος ότι αν κάτι πάει να δημιουργηθεί ο ίδιος ο λαός θα τους πλακώσει στις φάπες και θα τους παραδώσει στην αστυνομία. Αν κάτι αξίζει είναι ότι δε φοβούνται ακόμη και οι οικογενειάρχες να κατέβουν στις πλατείες. αντιθέτως στις άλλες συγκεντρώσεις τι βλέπουμε; Τους γνωστούς συνδικαλιστοπατέρες, τους γνωστούς αιωνίου φοιτητές και τους γνωστούς αγνώστους. Όλος ο άλλος λαός προτιμά τον καφέ και τα ψώνια. Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα αλλάξει επιτέλους.
Κατά τα άλλα αποκαλύφθηκαν οι δράστες της στυγερής δολοφονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο και ώ τι έκπληξη είναι αλλοδαποί. Το πιστεύετε; Εγώ πέφτω από τα σύννεφα Είναι δυνατόν; Αυτά τα καταπληκτικά παιδιά που φιλοξενούμε στη χώρα μας να κάνανε τέτοιο πράγμα; Μήπως πρόκειται για προβοκάτσια; Το παρατηρητήριο των συμφωνιών του Ελσίνκι τι λέει; Δεν θα υπερασπιστεί τους κακόμοιρους τους Αφγανούς; Στο κάτω κάτω της γραφής τι έκαναν; Έναν Έλληνα σκότωσαν. Δεν ήταν καν αλλοδαπός. Ενώ αν τρεις Έλληνες σκότωναν έναν αλλοδαπό ακόμα θα σβήναμε φωτιές. Προσέξτε γιατί το ποτάμι της οργής μπορεί να πάρει πολλά παρακλάδια. Οι Έλληνες έχουν αποδείξει ότι είναι φιλήσυχος και φιλόξενος λαός, έχουν σώσει στην πάροδο των ετών πολλούς λαούς, φυλές, έχουν υπομείνει σφαγές αλλά σε κάποια φάση η οργή θα ξεχειλίσει επί δικαίων και αδίκων.
Και πάλι καλά που τους προφυλακίσανε, γιατί τα φυντάνια που έχουμε στα δικαστήρια ήταν ικανοί να τους αφήσουν με περιοριστικά μέτρα, όπως πολλούς άλλους που τους αφήνουν, τους βγάζουν με άδειες κ.λ.π., κ.λ.π. και τρέχα εσύ μα...κα Έλληνα να πληρώσεις τους φόρους σου, γιατί πρέπει να θρέψεις και τους φυλακισμένους δολοφόνους εκτός από την οικογένειά σου.
Αυτά τα ολίγα για σήμερα, ήθελα πολλά να γράψω αλλά στέρεψα από έμπνευση, όταν μου έρθει θα τα ξαναπούμε, δε θα χαθούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου