Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ

Τσουρέκι (το)= έδεσμα το οποίο συνηθίζεται να φτιάχνεται τις περιόδους Χριστουγέννων και Πάσχα οπότε και συνοδεύεται από κόκκινο πασχαλινό αυγό. Πληθ. Τα τσουρέκια. Μεταφορικά χρησιμοποιείται για να δείξει πρήξιμο μεταφορικό ενός συγκεκριμένου γενετήσιου αδένα των ανδρικών γεννητικών μορίων που υποδηλώνει βαρεμάρα και αγανάκτηση π.χ. Μας τα έχει κάνει τσουρέκια με την πολυλογία του.
ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟ ΓΑΜΟ. Ο γάμος της χρονιάς, της δεκαετίας, του αιώνα, ο γάμος της Αγγλίας, της Βρετανίας, του κόσμου, του σύμπαντος κόσμου, ευσταθίας των αγίων του θεού εκκλησιών και της των πάντων ενώσεων, του Κυρίου αιτησόμεθα. Ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά γι' αυτό το γάμο; Μέσα σε έναν κόσμο γεμάτο αδικίες, πείνα, οικογένειες που χρωστάνε σε όλες τις τράπεζες, οικογενειάρχες άνεργοι που ξυπνάνε με άγχος πως θα ταΐσουν τα παιδιά τους και εσείς καναλάρχες μας έχετε κάνει τσουρέκια τους γενετήσιους αδένες μας με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ. Βρε δε μας χέζετε λέω εγώ; Και τρέξανε και οι ταγκαλάκηδες (ταγκαλάκος=ο ολίγον χαζούλης) στο δρόμο και τους επεφημούσαν και κάποιοι μείνανε σε σκηνές μη χάσουν το υπερθέαμα. Που αν τους έλεγες ότι θα μείνουν σε σκηνές για κανα 3 μέρες και θα πληρωθούν θα σου ζητούσαν βαρέα και ανθυγιεινά και θα συζητούσαν για προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Αλλά οι Άγγλοι είναι ολίγον τι χαζούληδες. Και κόστισε η τελετή κάτι εκατομμύρια ευρώ εν μέσω οικονομικής κρίσης. Και το παίζουν μετά φιλάνθρωποι και τους δείχνει η τηλεόραση να ετοιμάζουν γεύματα για τους αστέγους και τους πιστεύουν οι ταγκαλάκηδες (σ.σ. δες παραπάνω). Τι να πεις Με τέτοια που βλέπεις δικαιολογείς αυτούς που σφάξαν τους τσάρους της Ρωσίας. Αμ τα ρούχα που φορούσανε οι πρίγκηπες; Ειδικά ο Χάρι του είχαν δώσει ένα σκοινί να βάλει γύρω του από αυτά που δένουνε τα πλοία στο Ρίο Αντίρριο. Πρέπει να ζύγιζε τουλάχιστον κανα 5κιλο. Και όλες οι κυράτσες με τα καπέλα σαν συντριβάνια. Κάποιες δε χωρούσαν στα αυτοκίνητα και ήταν και σκυμμένες. Και χαίρεται ο κόσμος. Άρτον και θεάματα έλεγαν στην αρχαία Ρώμη, κάτι ήξεραν παραπάνω.
Και μέσα σε όλα πάει και το παιδάκι τζαμπαντάν τζάμπα. επειδή ένας ηλίθιος ήθελε να το παίξει ναυτικός Δε ξεχωρίζεις ρε ηλίθιε τη ναυτική φωτοβολίδα που πετάξετε σαν πύραυλος από τον πυρσό και τη πιάνεις στα χέρια σου; Να σου τα κόψουν τώρα από τον ώμο; Ηλίθιε. Δε μπορούσες να τη γυρίσεις στο κεφάλι σου καλύτερα;
Και πιάσανε και τους εμπρηστές της Marfin. Πριν ένα χρόνο που είχαν σκοτωθεί τρία άτομα ανάμεσά τους και μια έγκυος. Αν υπάρχει δικαιοσύνη πρέπει να τους εκτελέσουν να μην έχουμε και να τους ταΐζουμε μέσα στη φυλακή και να τους βγάζουμε με άδειες. Αλλά να δείτε ότι θα έχουν και συμπαραστάτες κάτι άλλα άπλυτα ζώα που θα τους έχουν και για ήρωες και θα κάνουν πορείες διαμαρτυρίας. Άρε βούρδουλα που θέλουν μερικοί.
Αυτά τα ολίγα διότι συγχήστηκα και είμαι και σε ηλικία επικίνδυνη για έμφραγμα. Άντε στο επανειδείν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου