Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

Είμαστε ένα βήμα πριν την οριστική παράδοση της χώρας, κυρίως φυσικά του ορυκτού πλούτου του υπεδάφους της, στους Αμερικανοεβραίους. Την παράδοση την κάνουν οι Αμερικανοαναθρεμένοι Παπανδρέου, Σαμαράς και Παπαδήμος. Εσείς κύριοι και όσοι από τους βουλευτές σας ψηφίσουν τη σύμβαση θα είστε υπόλογοι για πάντα. Τον Ιούνιο όταν έρθουν τα νέα μέτρα και πάρουν ό,τι έχει απομείνει στον τόπο να δω που θα πάρετε το κωλαράκι σας και θα πάτε να κρυφτείτε. Σκηνικά Συρίας θα ετοιμαστούν και αν μας απειλείτε με το τι θα συμβεί αν χρεωκοπήσουμε, λες και δεν έχουμε χρεοκοπήσει ήδη, να ξέρετε ότι αυτά που γίνανε σε Λιβύη και Συρία θα είναι για γατάκια και παιδιά της Στ΄ Δημοτικού. Τα σόγια σας μέχρι και εξ αγχιστείας συγγενείς να φροντίσετε να φύγουν έγκαιρα. Η οργή του κόσμου θα είναι τόση που θα τους φάνε ζωντανούς.
Από τον Παπανδρέου φυσικά δε περίμενα κάτι καλύτερο. Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει η οικογένειά του για να πάρει την εξουσία στην Ελλάδα έπρεπε να εξοφληθεί. Δυστυχώς και ο Σαμαράς δεν έχει διαβάσει ούτε και έχει διδαχθεί τίποτα από τη στάση της γιαγιάς του Πηνελόπης Δέλτα που με αυταπάρνηση προέβη στο απονενοημένο διάβημα ως διαμαρτυρία όταν οι Γερμανοί πάτησαν το πόδι τους στην Αθήνα. Για τον Παπαδήμο που ήταν Πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος όταν ο κόσμος έχανε τα λεφτά του στο Χρηματιστήριο δε θα πω τίποτα. Έπρεπε να το ξέρουμε ότι είναι ξένος δάκτυλος.
Δυστυχώς και οι πρεσβευτές του λαού, οι βολευτές μας θα υπακούσουν στην κομματική πειθαρχεία καθώς αν ψηφίσουν όχι θα έχουν μπατσάκια στα κωλαράκια. Μετά φυσικά μην κάνουν τον κόπο και ποάνε στις εκλογικές τους περιφέρειες. Καλά είναι μέσα στη Βουλή. Να κάτσουν να τους θάψουν εκεί μέσα. Ο λαός έχει πολύ ροχάλα να φτύσει και ψάχνει προσφορο έδαφος. Ετοιμαστείτε...

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΚΡΕΜΑΛΕΣ

Ξεπουλάνε τα πάντα τα λαμόγια των αιώνων. Πιστοί στις επιταγές των εργοδοτών τους οι πολιτικοί και τα φερέφωνα που βάλανε στην κυβέρνηση για να μην επωμιστούν το πολιτικό κόστος ξεπουλάνε τα πάντα. Άντε ρε αλήτες δώστε και το πετρέλαιο που λέγατε οτι δεν υπάρχει, δώστε το χρυσό που έχουμε, το ουράνιο, όλα τα πολύτιμα μέταλα που αρνείστε να εξορύξετε και χαρίστε τα στους ευρωπαίους και αμερικανούς για να τα εξορύξουν αυτοί και να κερδίσουν εκατομμύρια. Άντε να τελειώνουμε μήπως και γίνει καμιά επανάσταση γιατί αλλιώς δε γλυτώνουμε.
ΥΓ: Μόλις ολοκληρωθούν οι μισθοί πείνας και ξεπουληθούν τα πάντα θα μας χρεοκοπήσουν. Μόλις προστατευθούν τα δικά τους κράτη απο τη δικιά μας χρεοκοπία θα μας τελειώσουν. Δε μας αγαπάνε ούτε μας λυπούνται. Μας εκδικούνται ειδικά οι Γερμανοί γιατί σε δύο παγκόσμιους πολέμους τους γαμήσαμε. Έτσι απλά.