Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΤΡΕΛΑ

Όσο πάμε το ανθρώπινο είδος ξεσαλώνει και αποτρελαίνεται συνεχώς. Πήγε ο άλλος και καθάρισε ένα ωραίο απόγευμα καμιά 100 άτομα στη Νορβηγία. Και ποια θα είναι η συνέχεια της ιστορίας; Το νορβηγικό κράτος θα τον ταΐζει έως τα βαθιά του γεράματα για να μη σκεφτώ το χειρότερο ότι θα τον βγάλει σε καμιά 15 χρόνια και θα του δώσει και κανα επίδομα απορίας μαζί με καμιά σύνταξη. Εκεί έχουμε φτάσει. Το κράτος να επιχορηγεί αποβράσματα εις βάρος των νόμιμων πολιτών. Και μην απορείτε δε γίνεται μόνο εις την Σκανδιναβίαν αυτό. Και στη δική μας την Ελλαδίτσα θεωρούμε πιο δίκαιο να αποφυλακίζουμε δολοφόνους, βιαστές και κάθε λογής καρύδι επειδή θέλουμε να είμαστε ανθρωπιστές. Στα ψιλά πέρασε η αποφυλάκιση του Ξηρού του νεότερου ενός εκ των ηγετικών στελεχών της 17 Νοέμβρη. Άντε και εις ανώτερα. Βγάλτε και τον Κουφοντίνα ώστε να ηρεμήσουν τα κόκαλα των νεκρών των τρομοκρατών. Και που είστε δώστε και καμιά σύνταξη στα παιδιά. Τόσα έχουν προσφέρει στην Ελληνική κοινωνία. Εισφορές και κόντρα εισφορές και κοινωνικά έργα. Και ζητήστε και καμιά έκτακτη εισφορά από την μητέρα του Αξαρλιάν, ώστε να πληρώσετε κανά επίδομα στον Ξηρό και να μείνει και κάτι για τον Κουφοντίνα. Και βάλτε ρε πολιτικά κοπρόσκυλα και καμιά έκτακτη εισφορά στους αστυνομικούς, ώστε όταν βγουν από τη φυλακή οι δολοφόνοι των παιδιών της ΔΙΑΣ να έχουν που την κεφαλί κλείνειν. Αλλά δεν έχετε τα ανδρικά γεννητικά όργανα ώστε να αφήσετε τον λαό με δημοψήφισμα να αποφασίσει αν θέλει θανατική ποινή ή όχι για συγκεκριμένα αδικήματα. Αλλά τις δικές σας οικογένειες πρασινομπλεκοκκινοπορτοκαλί λαμόγια τις προστατεύουν οι αστυνομικοί, ο απλός ο λαός παίρνει τον μπούλο πάντα. Και πολύ φοβάμαι ότι αυτή η μόδα να παίρνω ένα Καλάσνικοφ και να θερίζω σε κανα εμπορικό κέντρο σε λίγο καιρό θα την έχουμε και στην Ελλάδα και εκεί κοπρόσκυλα θα βγαίνετε να εκφράζετε τη λύπη σας και τα κροκοδείλια δάκρυά σας και εκπομπές επί εκπομπών θα βγουν με ψυχολόγους για να βρουν τι έφταιξε. Η ατιμωρησία έφταιξε. Αν ξέρει ο άλλος ότι σκοτώνοντας θα πάει να συναντήσει μια κρεμάλα ή μια βελόνα ή έστω ένα κελί όπου θα τον πλακώνουν κάθε μέρα στο ξύλο και θα τρώει μόνο ψωμί και νερό σπάζοντας πέτρες, ε πιστεύω θα το ξανασκεφτεί μια φορά ακόμη... Ενώ τώρα τις αδειούλες τις έχουν, κάνουν και στάσεις ζητώντας καλύτερες συνθήκες. Ας καθαρίσουν μερικούς να μείνει χώρος για τους άλλους.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ

Σήμερα λέω να ασχοληθώ με τα συμπαθή δίποδα που οδηγούν ταξί. Πρόκειται περί όντων της κατηγορίας homo erectus κάτι το οποίο φαίνεται από το τριχωτό της κεφαλής, μασχάλης και στήθους, το οποίο το επιδεικνύουν σε κάθε περίπτωση λες και μας ενδιαφέρει. το λεξιλόγιό τους περιορίζεται σε γρυλισμούς έναντι άλλων οδηγών και μορφασμούς, ενώ τελευταίως έχει προστεθεί στο λεξιλόγιό τους και το ρέψιμο. έχουν την εντύπωση ότι είναι τα κυρίαρχα όντα στο δρόμο λες και τον έχουν πληρώσει ενώ απαιτούν την προτεραιότητα ακόμα και όταν μπροστά τους έχουν ένα STOP τόσο με το συμπάθιο. Τελευταίο κατόρθωμά τους είναι η παύση της τουριστικής ζωής του τόπου με την εκδήλωση απεργίας που έχει ως σκοπό την απαγόρευση της διακίνησης ανθρώπων και εμπορευμάτων. Οι ελεύθερη διακίνηση ιδεών τους έχει ξεφύγει καθώς έχουν άγνωστη λέξη (ιδέα).
Το ον αυτό στον τομέα της καθαριότητας πάσχει ανυπερθέτως. Και προσωπικώς καθώς οι τυρόπιτες λερώνουν και στο χώρο εργασίας του καθώς , ε δε θα καθαρίζουμε κιόλας, τι είμαστε καθαρίστριες; Για το κάπνισμα δε το συζητώ. Δεν τους πειράζει καθόλου να καπνίζουν όταν έχουν πελάτες αφήνοντας τη χαρακτηριστική τους μυρωδιά παντού στο δυστυχισμένο homo sapies που θέλησε να κάνει χρήση του ΤΑΞΙ.
Αλά ας επανέρθουμε στην απεργία. Το homo erectus που λέγαμε, προοδευτικών αντιλήψεων στη συντριπτική τους πλειοψηφία, έχει υιοθετήσει πολλές φασιστικές αντιλήψεις. Κάνω εγώ απεργία; Δε θα δουλέψεις ούτε εσύ. Οι τουρίστες που περιμένεις για να ζήσεις δε θα έρθουν επειδή έτσι το θέλω εγώ. Δε θα ταξιδέψεις εκτός αν έχεις ικανότητες Κεντέρη μαζί με προϋπηρεσία στα ΛΟΚ, καθώς πρέπει να καλύψεις τα τελευταία 10 χιλιόμετρα που σε χωρίζουν από το αεροδρόμιο σε 30 λεπτά με 30 κιλά στην πλάτη. Γιατί; Γιατί έχουμε δημοκρατία γαμώτο μου. Γιατί ο κάθε κιτρινιάρης που έχει βγάλει χιλιάδες ευρώ κοροιδεύοντας τουρίστες και παίρνοντας διπλοτριπλοκούρσες θέλει να έχει το προνόμιο να οδηγά μόνο αυτός ταξί, ή στις περισσότερες των περιπτώσεων να έχει στην κατοχή του πολλά ταξί και να τα οδηγάνε άλλοι. Και θέλει να απαγορέψει και σε άλλους να βγάλουν ένα μεροκάματο. Αν ήταν έτσι όλα τα επαγγέλματα να είναι κλειστά. Και οι ψιλικατζήδες να είναι μια κλειστή κάστα και για να ανοίξεις ψιλικατζίδικο να πρέπει να πεθάνει κανένας πρώτα ή να πληρώσεις κανα 100.000 ευρώ. Και μαζί με τους κιτρινιάριδες βγαίνουν και από τις σπηλιές και άλλα homo neaderthal κόκκινης απόχρωσης που αποκλείει τα λιμάνια για να μην κατέβουν οι τουρίστες από τα κρουαζιερόπλοια. Γιατί; Μα για να πάνε στην Τουρκία, που τους πληρώνει και να επιφέρουν αναστάτωση στον ελληνικό ιστό, που είναι και ο σκοπός τους. Και βλέπεις τα homo coumounistakous να κλέβουν το ψωμί απο χιλιάδες οικογένειες που θα ζούσαν αξιοπρεπώς αν όλοι οι τουρίστες μπορούσαν να κατέβουν στα λιμάνια και να αφήσουν τον οβολό τους στην Ελλαδίτσα μας.
Αυτή είναι η αλήθεια πιστέ μου αναγνώστη. Οι κίτρινοι και οι κόκκινοι έχουν κάνει την Ελλάδα τσιφλίκι, την καταστρέφουν υπό το πρόσχημα του πολέμου ενάντια στον καπιταλισμό, την άρχουσα τάξη και την πλουτοκρατία και ο σκοπός τους είναι ο εσωτερικός πόλεμος, η αναστάτωση, μήπως και καταφέρουν κια έρθουν στα πράγματα για να τα διαλύσουν όλα. Άλλωστε όπου έχουν καταφέρει να έχουν την πλειοψηφία (παιδεία, υγεία, δημόσιο) τα έχουν μαμήσει τη μάνα. Το έχω ξαναγράψει, ποιοι είναι κυρίαρχοι σε θέσεις ΔΕΠ και σε θέσεις διευθυντών σε υγεία και σε δημόσιο; Οι απόγονοι του στόλου... ε της γενιάς του πολυτεχνείου ήθελα να πώ. Του μεγαλύτερου ψέματος στην ιστορία. αλλά περί αυτού μπορεί να τα πούμε κάποια άλλη φορά. απλά δείτε τι έχουν απογίνει οι "ήρωες" της περιόδου. το βαθύ λαρύγγι της εποχής έχει γίνει επίτροπος και οι άλλοι έχουν βγάλει εκατομμύρια ως βουλευτές.

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΞΕΦΤΙΛΕΣ

Βλέπω τη συνεδρίαση για την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του Τσοχατζόπουλου και δεν ξέρω αν θέλω να γελάσω, να κλάψω ή τους κρεμάσω. Πιο ξεφτιλισμένη ψηφοφορία δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει. Βιάζονται τα πουλάκια μου να φύγουν για ΣΚ και είναι όλοι πάνω απο την κάλπη και σπρώχνονται ποιος θα ψηφίσει για να πάρει τον πούλο. Σαν τους δημοσίους υπαλλήλους πάνω απο το ρολόι παρουσιών είναι. Αλλά να μην ανησυχούν. Ο λαός σύντομα θα τους στείλει στον αγύριστο, οπότε δε θα χρειάζεται να συνωστίζονται. Δημόσιοι υπάλληλοι με τα όλα τους. Για τους άλλους που απουσιάζουν τι να πώ. Αλλά δεν τους κόβει κανένας το μισθό και κάνουν ό,τι θέλουν. Αν κάποιος εργαζόμενος δε πάει στη δουλειά του, τον απολύουν ή του κόβουν το μεροκάματο. τα πολιτικά όμως υποκείμενα είναι υπεράνω του νόμου. και μετά τους φταίνε τα γιαούρτια και τα μπουγέλα... ξεφτίλες.